Spaudai rengiama knyga suaugusiems

Į lietuvių kalbą verčiama, bhakti-jogos dvasinio mokytojo, pandito, Šryla Ananta Dasa Babadži Maharadžos knyga "SADHJA-SADHANA-TATTVA-VIGJAN" /Aukščiausias gyvenimo tikslas ir metodas jį pasiekti.

Knyga skirta suaugusiems. Anot autoriaus, vaišnaviškos filosofijos lobynai - labai platūs ir gilūs. Vaišnaviški tekstai, taipogi pripildyti labai slėpiningos informacijos. Per vieną gyvenimą, išstudijuoti visą vaišnavišką literatūrą ir tapti filosofijos ekspertu, autoriaus teigimu, beveik neįmanoma. Tačiau kaip tobulėti savo bhadžane (praktikoje) nežinant filosofijos? Tai neįmanoma. Pasak knygos autoriaus, daugelis iš mūsų turi susidomėjimą kaip atlikti sadhaną ir bhadžaną, tačiau jiems neužtenka laiko, energijos ir kantrybės, kad išstudijuotų visą vaišnavišnos literatūros įvairovę. Būtent tokiems atsidavusiems autorius parengė knygą "Sadhja-Sadhana-Tattva-Vigjana". Šioje knygoje, paprasta ir trumpa forma, paaiškinamos visos pagrindinės vaišnaviškos tattvos (tiesos). Knygos turinys:
Šri Guru-Tattva-Vigjana
Šri Bhakta-Tattva-Vigjana
Šri Bhagavad-Tattva-Vigjana
Šri Krišna-Tattva-Vigjana
Šri Radha-Tattva-Vigjana
Šri Bhakti-Tattva-Vigjana
Šri Nama-Tattva-Vigjana
Raganuga-Bhakti
Šri Prema-Tattva-Vigjana
Šri Rasa-Tattva-Vigjana

Šiuo metu išversti trys skyriai: Šri Guru-Tattva-Vigjana; Šri Bhakti-Tattva-Vigjana; Šri Bhagavad-Tattva-Vigjana.

Tekstus į lietuvių kalbą verčia Išvari Dasi.
Knygos parengimą spaudai organiuoja Anuradha Dasi.

Norintys ir galintys finansiškai prisidėti prie projekto įgyvendinimo, kviečiame susisiekti svetainėje nurodytais kontaktais.